Zvezda Disneyjevih filmova Cameron Boyce preminuo je iznenadno i neočekivano od epilepsije i ona se navodi kao zvaničan uzrok smrti ove mlade filmske zvezde, javlja BBC.

Ovaj 20-godišnjak je preminuo u snu nakon što je 6. jula 2019. godine doživeo epileptični napad u svojoj kući. Njegova porodica još tada je rekla da je smrt nastala zbog bolesti koja mu je dijagnostifikovana pre tri godine.

Prva obudukcija je izvršena već 8. jula, ali je bilo potrebno daljnje ispitivanje kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti. Mrtvozornik je sada utvrdio da je Cameron preminuo zbog jakog epileptičnog napada.

Cameron Boyce imao je samo devet godina kada se pojavio u horor filmu „Kiefer Sutherland Mirrors“, a njegov otac nedavno je otkrio kako mladi Boyce nikada nije odgledao ovaj film. Potom je igrao jedno od dece Adama Sandlera u filmu „Grown Ups“.

Popularnost je stekao u seriji „Jessie“ koju je producirao Disney u kojoj je igrao Lukea Rossa. A upravo ova serija ga je dovela do uloge Carlosa de Vile u serijlu „Descendantsu“, popularnim TV filmovima koja prati živote dece Disneyjevih negativaca.

Foto: Instagram