Nova godina samo što nije, pokloni su kupljeni još sam da ih upakuješ. Ali nešto ti ništa ne ide od ruke, kako god da kreneš da uviješ poklone ne dopadaju ti se. Počinješ da se pitaš kakve to super genijalne tehnike i veštine imaju ljudi koji onako savršeno upakuju poklone? Postoji trik, a mi ćemo ga rado podeliti sa svima vama!

Svima koji muku muče svake godine kada stigne vreme darivanja i kada se bliži pakovanje poklona – ovaj sjajni trik mogao bi mnogo da olakša život! U samo tri poteza i nekoliko sekundi tvoji novogodišnji (ali i svaki drugi) pokloni izgledaće podjednako lepo izvana kao i iznutra. Japanski YouTuber objavio je video u kojem nas korak po korak vodi kroz najjednostavnije pakovanje poklona, a rezultat je zaista savršen.

A sve sve što vam treba za jedan poklon jeste komad papira za pakovanje i tri komadića samoljepljive trake, i  sve je gotovo bukvalno u samo tri poteza i manje od 15 sekundi.

Ovaj nam je trik toliko puta pomogao prilikom pakovanja poklona da smo jednostavno morali da podelimo s vama. Kako smo izabralii savršene poklone za članove porodice i prijatelje odosmo da ih pakujemo, a nadamo se da ćete i vi uraditi isto.

I ne zaboravite da nam šaljete slike poklona koje ste vi upakovali!!!

Designed by Freepik