Jedna od najpopularnijih holivudskih glumca Zendaya podelila je na svom Instagramu u storyju Geniusovu top listu najslušanijih pesama, na kojoj se našla i predstavnica Srbije za Evroviziju, Konstrakta.

Zendaya je podelila listu deset najslušanijih pesama, a kako se na prvom mestu nalazi pesma iz HBO-ove serije „Euforija“, u kojoj glumi jasno vam je da je to uradila prvensteno zbog toga. Pored toga Zendaya zauzima i sedmo mesto na listi, ali nesvesno ona je uradila sjajnu stvar za predstavnicu Srbije na Evroviziji jer se na toj listi na šestom mestu nalazi i Konstraktina pesma „In corpore Sano“ koja je razbudila svet!

Konstrakta je, osim u Srbiji, na prvom mestu u trendingu u regionu, pa je njena pesma u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Makedonij i Hrvatskoj jedna od najslušanijih. Pesma koja će Srbiju predstavljati na Eurosongu u Torinu je na trećem mestu u trendingu u Sloveniji, dok je u Austiji zauzela peto mesto.

Pored toga Konstraktrina pesma je veoma slušana na Malti, gde je na drugom mestu u trendingu, ali i u Norveškoj, u kojoj se nalazi na trećem mestu.

Kako se vama dopada pesma „In corpore Sano“?