Pre par dana smo pisali da je Louis Tomlinson najavio da će u sklopu svoje turneje „Faith in the Future“ održati koncert u Areni Stožice u Ljubljani, počela je prodaja karata za ovaj nastup!

Poznato je da su cene karata za koncerte zbog pandemije znatno poskuplele ili kako bi se narodski reklo otišle u nebo, karte za Louisov koncert su prilično pristupačne, čak i ukoliko živite u Srbiji ili nekoj drugoj zemlji sa nižim standardom od slovenačkog.

Tako mesto u parteru (stajanje na parketu) košta oko 62 evra, što je odličan izbor za članove fandoma koji su u dobroj formi i mogu sami da odaberu mesto odakle će gledati Louisa Tomlisona. Sa druge strane, za istu sumu se mogu pronaći i dobra mesta za sedenje, ukoliko više volite da imate tačno rezervisano mesto.

Louisova turneja uspešnija je nego što se bilo ko mogao nadati a ona nosi isti naziv kao i njegov drugi solo album – „Faith in the Future“. Sam nastup obuhvata nekih dvadestak pesama, a Louis će sve prisutne iznenaditi i sa par omiljenih pesama benda čiji je član bio – One Directiona!

Ono što mi priželjkujemo je da ga dočeka puna Arena Stožice, jer smo sigurni da će fandom iz čitavog regiona biti tamo, a redakcija Superteen portala će se portuditi da ima svog predstavnika na tom nastupu!