Izdavačka kuća „Kreativni centar“ pripremila je posebnu ponudu novogodišnjih knjigopaketića za različite uzraste!

Novogodišnji knjigopaketići s popustom i do 60% čekaju vas u knjižarama „Кreativnog centra“ (Makedonska 30 u centru Beograda, Uroša Martinovića 12 na Novom Beogradu i Sinđelićev trg 19 u Nišu). U ponudi je 18 različitih kompleta knjiga – za mališane koji se tek upoznaju s knjigama, za decu predškolskog uzrasta, kao i za mlađe osnovce i tinejdžere.

Svi oni koji nisu iz Beograda i Niša ili kojima je jednostavnije da kupuju preko interneta, na sajtu www.kreativnicentar.rs mogu poručiti neki od 12 ponuđenih paketića, takođe prilagođenih različitim uzrastima.

Novogodišnji knjigopaketići biće u prodaji do 15. januara. Za sve porudžbine putem interneta u vrednosti većoj od 1950 dinara isporuka je besplatna na teritoriji Srbije.

Preporučujemo dva knjigopaketića za tinejdžere:

ODRASTALICA – za uzrast od 11 do 14 godina. Komplet sadrži četiri knjige iz oblasti popularne psihologije: priručnik Moć pozitivnog stava koji će tinejdžerima pomoći pri izgradnji dobrih navika, izdanje Ljubav koje će mladima omogućiti da razumeju svoje emocije kada se zaljube, duhoviti priručnik Udžbenik za zaljubljivanje i knjigu Igra odrastanja – 9 nivoa do pobede, u kojoj je odrastanje predstavljeno kao kompjuterska igrica čije nivoe tinejdžer treba da savlada.

Sjajan izbor novogodišnjih knjigopaketića „Кreativnog centra“ s popustom i do 60%

VREMEPLOV – za uzrast od 12 do 15 godina. U ovom kompletu nalaze se četiri uzbudljiva romana za starije osnovce: avanturistički roman o ljubavi dve sestre Gusari s ledenog mora, bajkovita avantura Trgovac snegom, uzbudljiva priča o putovanju kroz vreme dve najbolje prijateljice Stand by me i izuzetna priča o porodici i odrastanju Brat Vuk.

Sjajan izbor novogodišnjih knjigopaketića „Кreativnog centra“ s popustom i do 60%

Kalendar na poklon!

Još jedna lepa vest stiže iz ove izdavačke kuće! Počela je podela zidnih kalendara „Кreativnog centra“ za 2023. godinu. Uz svaku kupovinu u njihovim knjižarama ili preko sajta www.kreativnicentar.rs dobijate na poklon zidni kalendar sa ilustracijama iz najnovijih izdanja.