Jedinstveni pop muzičar MIKA za kraj uspešne muzičke godine poklanja publici šesti studijski album pod nazivom „Que ta tête fleurisse toujours”. Izdanje predstavlja novi izazov u bogatoj karijeri kantautora i donosi 12 numera u potpunosti na francuskom jeziku! Umetnik ovim projektom istražuje dosad neispitane dubine ličnih životnih iskustava, a pesme donose šarmantne i neobično iskrene stihove koji verno prenose njegovu poruku. 

„Ovaj album je moj poklon vama, a sam naziv je moja poruka svima — neka vaša glava uvek cveta”, poručio je MIKA.

Nakon uspešnih singlova „C’est la Vie” i „Apocalypse Calypso” koji su najavili uzbudljiv novi početak u karijeri renomiranog muzičara, MIKA konačno predstavlja celokupno izdanje u kom se u potpunosti suočava sa svim svojim strahovima. Album je omaž muzičarevoj majci sa čijim se gubitkom suočio u prethodnom periodu, što ga navodi da piše i komponuje otvorenog srca, tražeći radost u međuprostoru tuge. Svestrani umetnik otkriva svoj živopisni identitet i svoju nezasitu radnoznalost, „Que ta tête fleurisse toujours” istovremeno je molitva i poziv na kreativnost koji iznova dokazuje da MIKA nikada ne prestaje da cveta.

Izdanje „Que ta tête fleurisse toujours“ je u Srbiji dostupno na servisima Spotify, Apple Music, Deezer, Tidal i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama: https://umrs.lnk.to/MIKAQueTaTeteFleurisseToujours

Foto: Royal Gilbert