Becky Hill i album „Believe Me Now?“ ulivaju poverenje uverljivim pričama iz životaMiljenica radijskih stanica i kraljica britanske elektronske muzičke scene, Becky Hill predstavlja svoj drugi studijski album „Believe Me Now?“ koji donosi kolekciju iskrenih priča iz života umetnice! Svojim dugoočekivanim izdanjem muzičarka pomera granice EDM zvuka, kombinujući ga sa ozbiljnom lirikom koja se bavi temama poput nasilja, napuštanja i usamljenosti. Uz album, objavljen je i video za singl „True Colours“ na kom se pevačici pridružuje Self Esteem.

GLEDAJ VIDEO OVDE

Kada razmislim šta sam objavila do sada, shvatam da mi je nekoliko aspekata ipak nedostajalo: bilo je elemenata euforije, ali sam želela mnogo zreliji projekat, nešto mnogo sofisticiranije od tipične plesne muzike. Ovo je direktan album, iskren, spreman da ostvari ono što sam dugo planirala. Napisala sam ga jako brzo jer je on sve što sam želela da napravim. Ponosna sam na ovaj album i na sve što on predstavlja i poručuje”, ispričala je Becky Hill o svom drugom studijskom albumu.

Album koji čini 15 novih numera predstavlja veliki povratak muzičarke nakon uspešnog albuma „Only Honest On The Weekend“ objavljenog pre tri godine. Umetnica gradi svoj status EDM ikone od 2014. godine, a njen globalni hit „Lose Control“ preslušan je preko milijardu puta na muzičkim platformama. Ova godina je ključna za muzičarkinu karijeru kada su nastupi u pitanju, budući da je zakazala mnoštvo gostovanja na letnjim festivalima, a očekuju je i unapred rasprodati koncerti u Velikoj Britaniji, kao i prva velika evropska turneja. Becky je spremnija nego ikada da osvoji plesne podijume, ali ovoga puta je, lišena svakog straha od iskrenosti, došla i po srca slušalaca!

Izdanje „Believe Me Now?“ je u Srbiji dostupno na servisima Spotify, Apple Music, Deezer, Tidal i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama: https://umrs.lnk.to/BeckyHillBelieveMeNow

Foto: Universal Music Serbia