Marcus & Martinus donose album „Unforgettable“ nakon posete Srbiji i Evrovizije!Evrovizijske zvezde i najuspešniji norveški blizanci slavni širom Evrope, Marcus & Martinus predstavljaju svoj četvrti studijski album „Unforgettable“, povratnički projekat nakon šest godina pauze od objavljivanja albuma!

Izdanje je nazvano po njihovom globalnom hitu koji je na ovogodišnjoj Pesmi Evrovizije zauzeo deveto mesto, a pored ove numere, na albumu se nalazi i singl „Air“ kojim su se momci prošle godine predstavili na takmičenju Melodifestivalen. Osim evrovizijskih poduhvata, album sadrži i nekoliko već poznatih hitova poput „We Are Not The Same“, kao i četiri potpuno nove numere.

Mnogo se radujemo što izlazi naš album nakon šest godina! Ovaj album je sjajan primer pravca u kom se krećemo trenutno kao umetnici i doneo je mnogo zreliji zvuk. Vredno smo radili na njemu i ponosni smo na rezultat. Nadamo se da će se i našim fanovima jako dopasti ovaj projekat. Evrovizija je bila najluđe iskustvo i nikad se u životu nismo tako zabavili. Naslovna numera ovog albuma uvek će imati posebno mesto u našim srcima“, poručili su Marcus & Martinus povodom izlaska albuma.

Nakon dugogodišnje pauze ne samo od albuma, već i od evropskih turneja, momci su se vratili u fokus zahvaljujući trijumfu na takmičenju Melodifestivalen, čime su zatim postali švedski prestavnici na Pesmi Evrovizije, i to u godini kada je Švedska bila domaćin takmičenja nakon pobede Loreen. Srbija je takođe imala tu čast da bude domaćin Marcusu & Martinusu, budući da su momci posetili Beograd i Gornji Milanovac 28. i 29. aprila, samo nekoliko dana pred nastup na najvećoj evropskoj bini, što Srbiju ujedno čini njihovom poslednjom stanicom pred takmičenje. Blizanci su svojim postignućima iz ove godine dokazali da su i dalje relevantni na evropskoj muzičkoj sceni i da ih tek čeka mnogo nezaboravnih trenutaka sa publikom kako u našem regionu, tako i u ostatku sveta!

Izdanje „Unforgettable“ je u Srbiji dostupno na servisima Spotify, Apple Music, Deezer, Tidal i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama: https://umrs.lnk.to/MMUnforgettableAlbum

Foto: Fredrik Etoall