Eminem i singl „Houdini“: Veliki povratak legendarnog repera i najava novog albuma

Veliki povratak jednog od omiljenih repera muzičke industrije – Eminem predstavlja singl „Houdini“ u kom ističe svoje „magične trikove“ i vraća se čuvenim fiktivnim likovima iz svoje diskografije! Umetnik u novoj etapi svoje karijere ponovo vodi bitku sa antagonistom iz svog muzičkog kataloga pod nazivom „Slim Shady“, a lirika pesme donosi zbunjenost fenomenima koji su aktuelni u današnjem svetu.

Ovim projektom umetnik najavljuje i svoj dvanaesti studijski album pod nazivom „The Death of Slim Shady (Coup De Grâce)“, izdanje koje izlazi nakon četiri godine pauze od albuma. Uz singl, objavljen je i zabavan muzički video ukrašen animacijama čiju režiju potpisuje Rich Lee.

GLEDAJ VIDEO OVDE

Šta bi se desilo kada bi se Shady iz 2000-ih godina teleportovao u novo doba i kad bismo dobili njegove utiske o tome kako svet danas izgleda? I šta bi bilo kada bi „Rap Boy“ bio jedina osoba koja može da ga zaustavi? Više od 20 godina je prošlo, doduše, pa „Rap Boy“ ima nešto slabija kolena i snagu da ga stigne. Nova tehnologija je ono što je ovaj spot učinilo posebnim i naročito nam je drago što smo za ovaj projekat imali sjajan tim“, istakao je Rich Lee o muzičkom videu koji je radio za legendarnog repera.

Najavljeni album predstavlja reperov veliki povratak nakon izdanja „Music to Be Murdered By“ objavljenog 2020. godine koje je oborilo brojne rekorde i slušaocima darovalo čak 20 novih pesama, kao i brojne saradnje sa uticajnim muzičarima industrije. Eminemov rad čak 15 puta je krunisan prestižnom Grammy nagradom, a njegova celokupna diskografija polako se bliži impresivnoj cifri od 50 milijardi slušanja na muzičkim platformama, što ga čini drugim najslušanijim reperom na globalnom nivou. Album „The Death of Slim Shady (Coup De Grâce)“ ugledaće svetlost dana ovog leta, a sudeći po uvodnom singlu i njegovoj estetici, ovo će definitivno biti poslastica za najvernije slušaoce Eminema koji poznaju svet njegove umetnosti!

Izdanje „Houdini“ je u Srbiji dostupno na servisima Spotify, Apple Music, Deezer, Tidal i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama: https://umrs.lnk.to/EminemHoudini

Foto: Universal Music Serbia