Američki alternativni rok bend Thirty Seconds to Mars, koji predvode braća Jared i Shannon Leto, u okviru svoje aktuelne svetske turneje  Seasons 2024. nastupiće u Beogradskoj areni 11. oktobra ove godine.

Thirty Seconds to Mars je najavio na svom vebsajtu nove koncerte u okviru Seasons 2024 turneje, a među nabrojanim gradovima je i Beograd.

Ulaznice će biti puštene u prodaju od utorka, 11. juna, po cenama od 5.500 do 30.000 dinara, putem servisa DD tickets.

Kako se navodi na sajtu DD tickets, Thirty Seconds to Mars trijumfalno se vraćaju sa svojim šestim studijskim albumom „It’s The End Of The World But It’s A Beautiful Day“.

Ovaj album označava novu eru za bend, istražujući mračnije aspekte svakodnevnog života, a istovremeno pruža nadu. Podsećaju nas da čak i pored naizgled nepremostivih prepreka, još uvek možemo pronaći lepotu u svetu.

Bend Thirty Seconds to Mars čine glumac Jared Leto i Shannon Leto. Prodali su preko 15 miliona primeraka albuma širom sveta, na kojima su hitovi kakvi su „The Kill (Bury Me)“, „Up In the Air“ i „Closer To the Edge“, a njihovi koncerti godišnje pune koncertne dvorane i stadione u punom kapacitetu. Dobitnici su brojnih nagrada, uključujući desetak MTV nagrada, Bilbord muzičku nagradu. Drže i Ginisov svetski rekord za najdužu turneju u istoriji!