Taylor Swift: Eras Tour se završava u decembru
Taylor Swift piše istoriju sa svojom “The Eras Tour” turnejom čiji koncerti su jedinstveno iskustvo koje zaista treba doživeti uživo kako bi se stvorila potpuna slika i utisak o nastupima. Pevačica je sa turnejom počela u Glendale’s State Farm stadionu u Arizoni 17.marta 2023.godine i od tada je nastupila u mnogobrojnim zemljama i gradovima Evrope, Amerike, Azije i Australije sa preko 100 održanih nastupa. Ipak, sve lepo ima rok trajanja pa se i ova turneja završava, kako otkriva Tay, u decembru ove godine.

Naime, vest da se Eras Tour bliži kraju Taylor je objavila tokom govora usred koncerta u Liverpulu. Kako bi obeležila jubilatni 100ti koncert turneje, pevačica je iskreno govorila o tome kako je najveća i najuspešnija turneja u njenoj karijeri uticala na nju, ali i to da joj kraj dolazi u decembru ove godine.

“Ovo je zapravo 100.nastup Eras turneje, i zaista mi ne deluje realno da je tako obzirom na to da je turneja definitivno bila iscrpljujuća i sveobuhvatna, ali najradosnija i najdivnija stvar koja mi se ikada dogodila. Proslava 100.koncerta za mene znači da je ovo zapravo prvi put da sebi priznajem da će ovoj priči doći kraj u decembru. To se čini tako daleko sada, ali mi isto tako deluje da smo skoro i počeli sa turnejom”  – poručuje Tay na Anfield stadionu u Liverpulu.

Informacije koje su trenutno dostupne sugerišu da će poslednji šou biti održan 8.decembra u Vankuveru u Kanadi, što će ujedno biti i 152.koncert na turneji. I dalje nije poznato da li će Taylor dodati neki koncert koji će se odigrati nakon ovog u Kanadi kojim će svečano završiti i ovo poglavlje svoje karijere.

 

 

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram