Uvek humana: Taylor Swift donira bankama hrane u Edinburgu
Taylor Swift je najveća zvezda na svetu trenutno, poznata mladim ali i starijim generacijama koje uživaju u njenom stvaralaštvu. Uprkos tome što ona ima veoma gust raspored sa svojom aktuelnom The Eras Tour turnejom, pevačica uvek napravi mesta za humane gestove, pa je tako skoro nastupila u Edinburgu i iskoristila priliku da pruži velikodušnu donaciju bankama hrane u tom gradu.

Naime, prošle nedelje Edinburgh Food Project u Škotskoj objavio je da je Taylor dala ogromnu donaciju bankama hrane širom grada, toliku da će ove organizacije biti obezbeđene na duže staze! 

“Dok su se fanovi okupljali na prvom od tri rekordna koncerta u Edinburgu, Edinburgh Food Project je otkrio da će Taylor Swift dati donaciju za podršku bankama hrane širom grada. Njena poseta će živeti u sećanju Edinburga u godinama koje dolaze, a ova donacija će ostaviti veliki utisak na ljude u kriznim situacijama. Hvala puno Taylor, promenila si Edinburg zauvek” – objavila je organizacija nedavno na Instagramu. Mi samo možemo reći – Bravo Tay!

 

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram