Zašto Ariana Grande ne želi da sluša neke od svojih pesama?
Ariana Grande važi za jednu od najvećih mladih pevača današnjice čije numere bivaju hitovi dugi niz godina. Uprkos vrtoglavom uspehu koji njena muzika ima, Ariana ne voli nužno da se vraća i sluša svoju muziku. Ovo je veoma iznenađujuće obzirom na to da bi verovatno svi očekivali da se umetnici vraćaju svojim pesmama iz davnih dana i s uživanjem ih se prisećaju što, međutim, nije slučaj kod Ari a evo i zašto!

Naime, u jednom od novijih gostovanja pevačica se dotakla svoje muzike pa je otkrila da ne voli da se vraća pojedinim pesmama koje je izdavala: “Kod mene je to interesantno jer ponekad volim da slušam svoju muziku, naročito kada sam u procesu stvaranja pesama, tada slušam samo to, bukvalno postanem opsednuta pesmama. Ima i numera koje ne volim da slušam više jer se moja razmišljanja i povezanost sa muzikom konstantno razvijaju” – otkriva Ari.

Pored toga, pevačica dodaje da se njen odnos prema muzici menja i u odnosu na to kako fandom reaguje na pesme: “Tokom godina se moj odnos i pogled na neke od numera promenio, recimo, neke pesme koje mi se nisu toliko dopadale ranije postale su mi mnogo važne jer vidim da ih publika voli i pronalazi se u njima” – zaključuje Ariana.

 

 

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram