Warner Music pokreće lejbl koji će biti posvećen regionalnim talentima. Usmerenje etikete Warner Music Balkans biće odabir atraktivnih artista koji će u najboljem, svojom muzikom i umetnošću, predstavljati savremeni pop izraz prateći globalne mejstrim trendove.

Prvo izdanje pod okriljem lejbla Warner Music ogranka za Jugoistočnu Evropu je nova pesma Sergeja Pajića. U singluRio Riogostuje Edita, jedna od najpoznatijih pop pevačica trenutka. Pesma odiše letnjom atmosferom, karipskim i latino ritmovima. Ova emotivna, ljubavna pesma govori o neobuzdanoj strasti i uzavrelim emocijama. Video spot za „Rio Rio“ snimljen je na crnogorskom primorju. Prelepi kadrovi mora i zalaska sunca upotpunjuju ovaj letnji ugođaj.  

Sergej Pajić je jedan od ekskluzivaca naše kuće i Warner Music ogranka za Jugoistočnu Evropu sa kojim imamo višegodišnju, uspešnu saradnju.

„Edita i ja smo već dugo imamo spremnu ovu pesmu ali nikako nismo nalazili vremena da se posvetimo njenoj realizaciji. To se ipak desilo u pravom trenutku pa je pesma prvo izdanje za etiketu Warner Music Balkans. Veoma sam srećan i ponosan što će pesma biti objavljena uz snažnu podršku lejbla. Mislim da pesma ima potencijal velikog hita i da će nadmašiti uspeh mog prethodnog singla „Day Day“,“ izjavio je ovaj mladi artist.

SinglRio Rio„, Sergeja Pajića i Edite, dostupan je na svim striming servisima od 21. juna a video možete pogledati na platformi YouTube, na profilu Warner Music Balkans.

Foto: Kefo