Evo šta nove informacije kažu o vezi Ariane Grande i Ethana Slatera
Obzirom na to da je Ariana Grande jedna od najvećih mladih umetnica na svetu trenutno, svaki njen korak ispraćen je od strane mnogobrojnih medija, pa smo samim tim bili upoznati i sa mnogo njenih ljubavnih veza. Otkako se razvela od svog supruga Daltona Gomeza, mediji su Arianu povezivali sa brojnim muškarcima, a izgleda da je njen kolega and Ethan Slater taj koji je ukrao njeno srce! 

Naime, Ari i Ethan upoznali su se na snimanju filma Wicked, i to još u periodu kada je pevačica bila udata. Izvor za US Weekly je još prošle godine u ovo vreme potvrdio da su pevačica i glumac u vezi, kada je Ariana već bila razvedena, a Ethan je u procesu razvoda. Sada konačno insajder otkriva neke od novih informacija o ovom paru.

“Ariana je autentična, svoja sa Ethanom. Njihov odnos nije površan već je zaista prožet emocijama” – navodi izvor. Uz to, prema insajderu, Ari je “konačno ispunjena u vezi” sada kada izlazi sa glumcem. Štaviše, njena porodica vrlo “veruje Ethanu jer je pravi džentlmen i veoma je brižan.” Mi se nadamo da je Ari zaista konačno srećna u vezi!

 

 

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram