Travis Kelce otkriva sve o izlasku na scenu sa Taylor Swift!
Taylor Swift i Travis Kelce su već neko vreme u vezi i više ne kriju svoju ljubav, pa sportista često prisustvuje koncertima svoje lepše polovine. Tay je skoro nastupila na Wembley stadionu u Londonu gde je za fandom pripremila pravo iznenađenje kada se njen izabranik pojavio na sceni tokom “1989.” ere, a Travis je u jednom od novih podkasta pričao upravo o tom trenutku i otkrio da je sve zapravo bila njegova ideja!

Naime, Travis je na početku objasnio da je imao pravilo koje je poštovao pri nošenju Tay na sceni: “Jedina stvar koju sam sebi rekao jeste – “nemoj da ispustiš bebicu”, odnosno nemoj da ispustiš Taylor na putu do kauča na sceni. To je bilo zlatno pravilo – da ne dozvolim da mi ispadne i da je bezbedno ostavim na kauču” – priča on.

Takođe, Travis se osvrnuo i na to kako se uopšte rodila ideja da se on pojavi na sceni rame uz rame sa svojom devojkom, i ne krije da je on taj koji je izrazio želju da se tako nešto dogodi. “Ja sam prvi spomenuo tu ideju Taylor, pomislio sam da bi bilo smešno da se pojavim na jednom od bicikala tokom 1989.ere. Taylor se u početku smejala mojoj ideji, ali me onda pitala da li sam zaista za tako nešto, a ja sam bio skroz za to” – otkriva sportista. Za kraj, Travis kaže da bi voleo da se pojavi na sceni sa Tay još koji put – ko zna, možda se ova scena i ponovi!

 

 

 

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram