Sandale sa potpeticom: Neizostavni model iz letnje Camper kolekcije

Španski brend Camper je u svojoj skoro 150 godina dugoj istoriji od male porodične proizvodnje, nastale na Majorki, izrastao u planetarno popularni brend obuće.

Nesumnjiva hrabrost da se istupi iz zone komfora jedan je od aduta ovog poznatog modnog brenda, spajajući inovativan način proizvodnje i upečatljiv dizajn.

Tradicija utemeljena u četiri generacije jedne porodice kreira autentične modele koji imaju za cilj da skrenu pažnju na lepotu običnog i izvanrednog fokusirajući se na estetiku i siluete.

Svaki komad kolekcije za leto pažljivo je osmišljen, ostajući veran prepoznatljivom duhu i nasleđu brenda. Zahvaljujući kvalitetnom materijalu od kojeg su izrađene, kožne Camper sandale predstavljaju pravi statement komad koji se podjednako dobro uklapa sa elegantnom i ležernom, kao i sa urbanom odevnom kombinacijom.

Thelma crne sandale  Kiara kožne sandale  Thelma braon sandale  Dina sandale

Otvorena obuća je neizostavni komad kada je u pitanju moda za toplije dane, ali je pravi  izazov pronaći modele sa potpeticom koji se lako uklapaju u različite stilove i osvajaju svojom udobnošću, te su pogodni za nošenje od jutra do večeri.

Savršene komade pronašli smo u letnjoj Camper kolekciji, dok su nam se kao favoriti izdvojili Kiara, Thelma i Dina kožne sandale u crnoj i braon nijansi.

Vaše Camper favorite potražite u Camper radnji u Galeriji, kao i u svim Fashion&Friends multibrend radnjama, fashionandfriends onlajn šopu, i na istoimenoj šoping aplikaciji.