Nakon 13 godina, Joe Jonas singlom „Work It Out“ najavio solo album

Globalna pop senzacija Joe Jonas predstavlja nostalgičan singl „Work It Out“ koji govori o borbi za sopstveno mentalno zdravlje i ističe važnost sreće i zahvalnosti!

Optimizam koji donosi lirika pesme propraćen je retro pop zvukom obojenim akustičnom gitarom i bubnjevima, što posebno podseća na stare projekte umetnika. Ovim singlom muzičar ekskluzivno najavljuje i novi solo album nakon 13 godina pauze od sopstvenih dužih izdanja – album će nositi naziv Music For People Who Believe In Love”.

Ovo je veoma lična pesma za trenutke kada i sam imam naporne trenutke i misli koje me proganjaju. Ovom pesmom želim da prekinem takve misli i pokušam da živim u trenutku. Ljudski je osećati se neprijatno – niko nije srećan 100% vremena. Izađite iz svojih misli i postanite ponovo osoba kakva zapravo jeste, poručio je Joe Jonas o tematici numere.

Umetnik je novu numeru premijerno predstavio u okviru gostovanja na podkastu Therapuss with Jake Shane, a zajedno sa svojom braćom i grupom Jonas Brothers izveo je i pesmu uživo na festivalu Calgary Stampede. Joe se sa grupom vratio na muzičku scenu 2019. godine, objavivši album „Happiness Begins“ na kom se nalazi popriličan broj hitova, uključujući globalni hit „Sucker“ koji je prešao milijardu slušanja na muzičkim platformama. Za sve ljubitelje solo projekata baš ovog Jonas Brothers člana – vreme je za muziku za sve koji veruju u ljubav!

Izdanje „Work It Out“ je u Srbiji dostupno na servisima Spotify, Apple Music, Deezer, Tidal i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama: https://umrs.lnk.to/JoeJonasWorkItOut

Foto: Gleeson Paulino