Sve ljubitelje K-pop muzikeMASCOMSTORE poziva na posebno druženje i preslušavanje pristiglih albuma u petak 26. jula od 18 do 20 časova, u radnju na adresi Terazije 35.

Selekcija najzanimljivijih i najtraženijih K-pop izdanja je u Srbiji po prvi put dostupna na jednom mestu. MASCOMSTORE TERAZIJE će definitivno postati omiljeno mesto susreta i okupljanja ljubitelja K-popa. Twice, BTS, Sewenteen, Stray Kids, Le Sserafim, Enhypen samo su neka od imena čije albume možete pronaći u našoj radnji.

K-pop podrazumeva širok spektar umetničkih izraza a muzika je njen najvitalniji deo. Albumi K-pop artista karakterišu prilično ekskluzivna pakovanja koja uz CD ili ploču često podrazumevaju posebno dizajnirane knjižice, postere, specijalne poklone i slično. Dobro je poznato da u Srbiji postoji velika fan baza ljubitelja ovog žanra, sa nekima od njih smo stupili u kontakt. Na naše pitanje kako im se dopada odabir albuma u MASCOMSTORE TERAZIJE fanovi su rekli:

„Po prvi put, u Srbiju stiže K-pop na ovaj način. K pop podrazumeva kombinaciju korejskih žanrova i zvukova, od elektronske dens muzike do emotivnih balada i eksperimentalnih tonova. Pored muzičkih elemenata, K-pop se odlikuje i vizuelnim izrazom, sto ih razlikuje od ostalih umetnika u svetu. Upoznavanje sa ovim albumima omogućava da sada možemo lakše da dođemo do njih, da uživamo u muzici koju volimo i da se bolje upoznamo sa korejskom kulturom. Najpopularnije albume sada možete nabaviti u centru Beograda.“

Pozivamo sve ljubitelje muzike da posete MASCOMSTORE TERAZIJE u petak (26.07.) od 18 časova kada ćemo zajedno slušati muziku sa albuma koji su stigli, družiti sa K-pop fanovima i bliže upoznati korejsku kulturu.

Što se tiče ponude K-pop izdanja, u buduće ćemo intenzivno raditi na proširenju ponude o čemu ćemo vas redovno i blagovremeno obaveštavati.