Zvezda globalno popularne K-pop grupe BTS, Jimin predstavlja svoj drugi studijski album „MUSE“ čija zarazna pozitivna energija mami osmehe i budi uzbuđenje! Celokupan projekat snimljen je u Los Anđelesu, što je uticalo na euforičnu atmosferu albuma, a izdanje sadrži sedam numera, uključujući i singl „Who“. Upravo za taj singl objavljen je i atraktivan muzički video čiju režiju potpisuje YongSeok Choi.

GLEDAJ VIDEO OVDE

Osim solo pesama, na kojima je Jimin imao priliku da pokaže sopstvene vokalne sposobnosti bez ostatka BTS-a, na albumu se nalaze i dueti sa cenjenim imenima muzičke industije – mlada pevačica Sofia Carson se pridružila umetniku na zavodljivoj pesmi „Slow Dance“. Krajem juna osvanuo je i promotivni singl pred izlazak albuma, duet „Smeraldo Garden Marching Band“ na kom se pevaču pridružio i sve popularniji muzičar Loco – ova numera već broji više od 100 miliona slušanja na muzičkoj platformi Spotify.

Poznat kao šarmer i jedan od najatraktivnijih članova BTS-a, najuspešnije muške K-pop grupe na svetu, Jimin je jedan od omiljenih K-pop idola treće generacije, a pored projekata sa grupom, pevač je zablistao i na sopstvenim izdanjima „FACE“ i „MUSE“. Početak njegove solo karijere, koja se razvija paralelno sa grupnim projektima, dogodio se već 2018. godine, a pet godina kasnije osvanuo je i zvanični album. BTS je zahvaljujući autentičnom izrazu i neosporivoj harizmi postepeno postajao najveća K-pop senzacija današnjice i jedna od prvih grupa koje su zainteresovale internacionalnu publiku za K-pop kao žanr, a Jimin definitivno ima svu podršku slušalaca koji su prepoznali kvalitet grupe!

Izdanje „MUSE“ je u Srbiji dostupno na servisima Spotify, Apple Music, Deezer, Tidal i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama: https://umrs.lnk.to/JiminMUSE

Foto: Universal Music Serbia