Kacey Musgraves singlom „Irish Goodbye“ najavljuje izdanje „Into The Deeper Well”

Višestruko nagrađivana kantri umetnica Kacey Musgraves predstavlja elegičan singl „Irish Goodbye“ kojim uvodi slušaoce u nove dubine tuge i nostalgije! Ova melanholična dream-pop akustika poslužila je kao najava predstojećeg izdanja „Into The Deeper Well” koji je produžetak muzičarkinog albuma „Deeper Well“ objavljenog u martu.

Nakon albuma „Deeper Well“ i 14 numera o usamljenosti, zrelosti koja nastupa u tridesetim godinama i percepciji ljubavi, reizdanje albuma donosi još sedam novih pesama. Singl „Irish Goodbye“ umetnica je već predstavila publici premijerno na svom koncertu u okviru turneje „Deeper Well“ koju je započela u aprilu u Dablinu – nastupi u okviru ove turneje trajaće sve do kraja ove godine.

Introspektivan projekat „Deeper Well“ dolazi tri godine nakon šekspirovskog albuma „star-crossed” iz 2021. godine kome takođe prethodi i višestruko nagrađivano izdanje „Golden Hour“ proglašeno za album godine na Grammy dodeli nagrada. Impresivna karijera kantri kantautorke čak sedam puta je krunisana najprestižnijim priznanjem u muzičkoj industriji i danas brani titulu jedne od najuspešnijih pevačica nove generacije u svom žanru. Album „Into The Deeper Well“ ovog petka će ugledati svetlost dana, a do tada je na raspolaganju nostalgičan irski rastanak!

Izdanje „Irish Goodbye“ je u Srbiji dostupno na servisima Spotify, Apple Music, Deezer, Tidal i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama: https://umrs.lnk.to/KaceyMusgravesIrishGoodbye

Foto: universalmusic.rs/Marta Bevacqua