Luka Rajić predstavlja svoj četvrti singl „Leto je gotovo“, praćen upečatljivim videom, kao poslednju numeru pred izlazak albuma „Deca novog milenijuma“.

Ova melanholična i emotivna pesma prava je zvučna poslastica, idealna za slušanje tokom letnjih zalazaka sunca i predvečernjih vožnji. Kroz emotivne stihove koji istražuju neispunjene letnje planove i snove, „Leto je gotovo“ donosi razigranu produkciju i zrelost, svrstavajući se među Lukine najdublje pesme do sada. U pesmi, Luka se obraća voljenoj osobi, donoseći odluku da zbog ljubavi i razumevanja ode, pri čemu shvata da vreme leči i one boljke za koje smo mislili da nikada neće proći.

GLEDAJ VIDEO OVDE

„Ova pesma mi je jedna od najdražih sa albuma. Svaki put je slušam sa ponosom jer smo poptuno uspeli da uhvatimo i zabeležimo tako specifičan trenutak kraja nečega – nisam ljut i nisam povređen već sam zahvalan na uspomenama i kako ne bih ukaljao taj osećaj odlazim pre nego što bude kasno, i u tome postoji nešto jako poetično. Pisanje pesme sa Emom i Igorom je bio prvi put da sam osetio kako se uspešna saradnja pisanja pesme dešava – napisali smo je za dan i od tad nam ne izlazi iz glave. Nakon toga nastalo je još nekoliko pesama koje smo zajedno uradili ali sve to ćete čuti na albumu koji izlazi za manje od mesec dana. Do tada uživajte u letu i slušajte muziku“ – poručuje publici Luka Rajić.

Luka Rajić je jedan od najperspektivnijih pop imena na regionalnoj muzičkoj sceni. Predstojeći album „Deca novog milenijuma“ je svojevrstan dnevnik 20-ih godina gde mladi kantautor poručuje da su među nama nove generacije „budne, žedne, pune snova“ i ustremljene su da donesu slobodu sebi i drugima. Pomirujući dihotomije u sebi – Luka Rajić svojim stvaralaštvom donosi pesme o pitanjima svoje generacije i tvrdi da odgovor na sve leži u prigrljivanju naše autentičnosti i iskrenosti sa sobom i drugima.

Izdanje „Leto je gotovo“ je u Srbiji dostupno na servisima Spotify, Apple Music, Deezer, Tidal i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama: https://lukarajic.lnk.to/LetoJeGotovo

Foto: Igor Rajić