Bend Linkin Park se vratio sa potpuno novim singlom. U osveženoj postavi grupa predstavlja pesmu „The Emptiness Machine“. Mike Shinoda, Dave „Phoenix“ Farrell i Joe Hahn, sa novom članicom Emily Armstrong (iz hvaljenog benda Dead Sara) kao gostujućim vokalom i Colinom Brittainom (tekstopisac i producent iz bendova G Flip, Illenium, One OK Rock) kao bubnjarem, Linkin Park je snimio novi album i spreman je za svetsku turneju.

Bend je sa fanovima upravo podelio potpuno novu muziku, prvu koju je snimo u poslednjih sedam godina. Reč je o singlu i muzičkom videu „The Emptiness Machine“. Linkin Park najavljuje povratak i izlazak prvog albuma od 2017. godine. Pod nazivom „From Zero“ buduće izdanje će biti objavljeno 15. novembra.

Sa velikim uzbuđenjem bend počinje novo poglavlje u svojoj karijeri. U simboličnom nazivu albuma krije se i namera članova grupe da se suoče sa novim izazovima i počnu od nule, baš kao na početku kada su se 1997. godine prvi put oglasili pod imenom Xero.

Singl „The Emptiness Machine“ benda Linkin Park poseduje snagu i izuzetan radijski potencijal. Pesma i video su od 6. septembra dostupni na svim striming servisima.