Globalna superzvezda Camila Cabello objavila je novu verziju „C,XOXO" albuma – stiže „C,XOXO (Magic City Edition)"

Nova verzija albuma Camile Cabello „C,XOXO (Magic City Edition)“ uključuje čak četiri nove pesme: „baby pink“(feat. Eem Triplin), „Come Show Me“, „Can Friends Kiss?“, koju je umetnica premijerno izvela na njenom skorašnjem nastupu, kao i „GODSPEED“.

GLEDAJ SPOT OVDE

„C,XOXO“ predstavlja evoluciju same kantautorke, projekat na kojem je pomerila granice i smelo istraživala nove muzičke i vizuelne dimenzije, poigravajući se sa žanrovima koji idu mnogo dalje od popa. Crpeći inspiraciju iz njenih korena i odrastanja u Majamiju, „C,XOXO (Magic City Edition)“ je nastavak te transformacije, gde nove četiri numere savršeno obuhvataju suštinu „C,XOXO“ univerzuma zvučno, lirički i estetski. El Guincho (FKA Twigs, Rosalia) i Jasper Harris (Jack Harlow, Post Malone) sarađivali su sa umetnicom u producentskom tandemu.

Camila je uz album objavila i muzički video za pesmu „GODSPEED“ – ranjiva balada o odrastanju, menjanju i otpuštanju stvari kojih se grčevito držimo uparena je sa video spotom u režiji 91 Rules, u kom se značenje pesme metaforički prenosi sanjivim, emotivno naelektrisanim vizualima, otkrivajući iznenađenje na samom kraju.

Izdanje „C,XOXO (Magic City Edition)“ je u Srbiji dostupno na servisima Spotify, Apple Music, Deezer, Tidal i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama: https://umrs.lnk.to/CamilaCabelloMagicCityEdition