Grammy nagradom ovenčan muzičar, upravo je objavio muziku iz animiranog filma, inspirisanog njegovom biografijom, „Piece By Piece“ sa koga je objavio i naslovni, istoimeni singl.

Pevač, autor, producent, fashionista,  koji je svoje  ideje uspešno plasirao kroz  Addidas, ali i kao i kreativni direktor brenda Louis Vuitton ,Pharrell Williams, upravo je otkrio novo polje delovanja, a to je film, odnosno u njegovom slučaju animirani projekat Piece By Piece. Život, prema maštovitom umetniku nije ništa drugo nego set Lego kockica, pa zašto onda to ne upotrebiti da bi bolje objasnio svoj put od radoznalog, talentovanog  klinca do slavnog hitmejkera, upravo uz pomoć omiljenih dečijih igračaka.

Kako na najbolji način ispričati priču o čoveku koji je toliko uticao na tkivo današnjeg muzičkog pejsaža i uveo magnitudalne promene u kulturi uopšte? Odgovor na to je naravno animirani biografski film ispričan kroz Lego objektiv!

Pharrellova dirljiva lična priča, kreirana kao Lego film, „Piece by Piece“ (Focus Features), reditelja Morgana Nevilla,  u svetske  bioskope kreće od 11.oktobra.

Trejler za film je pušten pre 4 meseca i do sada ima preko 13 miliona pregleda, a film je premijerno pušten krajem avgusta na Tellirude filmskom festivalu.

Pogledajte trejler ovde:

https://youtu.be/7Bc6trBc1kc?si=kjo6Of08c-0v6SO1

Film naravno prati izdašni soundtrack sa 21 pesmom, od koji su 5 nove, originalne, a njih 16 su već oprobani hitovi iz bogate diskografije koja uključuje kako saradnje sa N.E.R.D., Daft Punk, itd, a tako i Pharrellove solo radove.

Vodeći singl filma je istoimeni „Piece By Piece“, čiji je autor Pharrell, a izvodi ga u saradnji sa Princess Anne High School Fabulous Marching Cavaliers.

Singl slušajte na linku: https://pharrell.lnk.to/piecebypiece