Nakon što je godinama gradio reputaciju vodećeg brenda u svetu profesionalne pripreme kafe, zahvaljujući kvalitetu i doslednosti espreso doživljaja, Barcaffè sada ide korak dalje, uz dva nova proizvoda namenjena ugostiteljskim objektima: klasičnu toplu čokoladu i belu toplu čokoladu, u kojoj će svi ljubitelji iste moći da uživaju u susret zimskoj sezoni.
Ulazak u ovu kategoriju prirodan je nastavak misije brenda da ugostiteljima omogući celovitu i visokokvalitetnu ponudu, a gostima pruži raznovrsno iskustvo svog bogatog portfolija. Čokolada, baš kao i kafa, simbol je topline, udobnosti i čistog hedonizma. Upravo zato, Barcaffè tople čokolade kreirane su tako da svaki gutljaj bude mali ritual zadovoljstva, uz kvalitet bez kompromisa.

Prva na sceni je klasična Barcaffè topla čokolada – bogata, baršunasta i aromatična. Pravljena od najfinijih kakao zrna, stvorena je za sve koji veruju da topli napici treba da budu mali luksuzi svakog dana.
A tu je i nežna Barcaffè bela topla čokolada. Glatka, svilena, slatka taman koliko treba… Napravljena od premium kakao putera, savršena za sve koji vole da urone u svoj jedinstveni užitak.

Ove čokolade su jednostavne za pripremu, izuzetno stabilne u serviranju i garantuju pun, zavodljiv ukus koji gosti pamte. Savršene su za proširenje menija toplih napitaka, unapređenje zimske i celogodišnje ponude, pružanje alternative kafi za goste koji traže nešto drugačije.
Uvođenjem toplih čokolada Barcaffè dodatno jača svoju poziciju pouzdanog partnera kafića i restorana. Jednostavna priprema i dosledan kvalitet obezbeđuju ugostiteljima sigurnost, a gostima poznati Barcaffè osećaj zadovoljstva u svakoj šoljici.
Leave A Comment