Martina Stoessel je u 2020.godini imala mnogo uspeha koje će definitivno uvek pamtiti-održala je jedan deo svoje turneje u Evropi (poslednjih par koncerata otkazano je zbog korona virusa), objavila je mnogo nove muzike, a sve to krunisala svojim trećim studijskim albumom pod nazivom “Tini Tini Tini”. Iako je korona omela da se posveti glumi, ona je bila veoma vredna u 2020.godini, pa je poslednjih par dana 2020.godine i prve dane 2021.godine provela sa svojim društvom u Majamiju, na zasluženom odmoru. Tini od 27.decembra pa sve do sada nije objavila gotovo ništa na svom Instagram profilu, a retko bi objavila po neki story, što je veoma brinulo fandom, međutim, hajde da vidimo šta je sve Martina radila proteklih nedelja!

Da počnemo sa proslavom Nove godine-Tini ga je proslavila u društvu svoje najbolje drugarice i pevačice Cami i još par dobrih prijatelja u Majamiju. Nakon toga, ona je vreme iskoristila da uživa-posetila je Diznilend i Universal studios na Floridi, naravno, u društvu prijatelja.

Pored toga, Tini je vreme na Floridi iskoristila i da uradi nove tetovaže-fandom je uočio čak 4 nove! Jedna je urađena sa Cami, kao što smo malo pre naveli, Tininom najboljom drugaricom. Tini ima nove tetovaže leptira, srce, krstić i slično, koje se nalaze na ruci, prstu, uhu…

Takođe, zanimljivo je to što je Cami potvrdila da ona i Tini imaju zajedničku pesmu, samo još treba da je snime, a kaže da će to uraditi vrlo uskoro! Pored odmora, Tini se vraća radu na novoj muzici i pesmama za četvrti solo album, pa je po malo i radila na novim numerama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TINI? (@tinistoessel)

Za kraj, Tini nas je sve obradovala sa novim postom na Instagramu, ujedno i prvim u 2021.godini, gde je vidimo u restoranu, predivno odevenu sa zanosnim crvenim karminom. Tini se pošteno nauživala, a to je i zaslužila!

 

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram