Svaka devojka zna da briga o lepoti zahteva puno vremena i truda.  Mi vam donosimo nekoliko neverovatnih saveta za lepotu će ti  olakšati život, ali i pomoći ti da uštedite novac!

Izbeljivanje noktiju

Tvoji nokti mogu dobiti žućkastu nijansu ako koristiš tamne lakove za nokte. Kako bi nokti povratili svoju lepotu, pamučnu vaticu potopi u limunov sok, obmotaj oko nokta i zatim pokrijte folijom. Drži tako 10-15 minuta, a zatim ukloni.

Rok trajanja proizvoda

Kozmetički proizvodi obično imaju simbol na zadnjoj strani nalepnice kako bi pokazali rok trajanja. Kružni simbol sa brojem govori o broju meseci u toku kojih se preparat može koristiti nakon otvaranja ambalaže. Savetujemo ti da pomoću vodootpornog markera na ambalaži napišete datum kada ste prvi put upotrebili aparat tj. otvorili ambalažu.

Savršen način za nanošenje laka za nokte

Nanesi balzam za usne ili vazelin na kožu oko tvojih noktiju, a zatim nanesi lak za nokte na nokatnu ploču. Ukoliko malo “omašiš”, višak laka za nokte možeš da ukloniš sa lakoćom uz pomoć malo pamučne vate ili štapića za uši,

Baby ulje umesto pene za brijanje

Na ovaj način možeš izbeći iritaciju kože koja je gotovo redovna pojava nakon brijanja, a uz to ćeš i hidrirati kožu, tako da će nakon brijanja biti savršeno negovana i svilenkasto nežna.

Reši se zadebljale kože na stopalima

Pripremi specijalnu kupku za stopala od sledećih sastojaka: 2 šolje tople vode, 1 šolja sirćeta, 1 šolja tečnosti za ispiranje usta. Drži stopala potopljena u ovoj mešavini oko deset minuta, a zatim isperi mlakom vodom.

Oslobodi se naelektrisane kose

Ako na četku, koju inače koristiš, staviš papirnu maramicu, tvoja kosa više neće biti naelektrisana, ili se neće naelektrisati ako ti se taj problem često dešava. Takođe, papir upija masnoću i zadržava nečistoće sa dlake, tako je to dobar metod kada moraš da se počešljaš, a kosa ti baš nije najčistija.

A nas zanima imaš li ti neke beauty trikove koji tebi olakšavaju život, a mi ih nismo naveli. Ako si raspoložena podeli ih sa čitaaocima!