Kažu da pogled govori više od hiljadu reči. A zamisli ako jedan pogled izgovori čak 6 puta više? Kako? Ako staviš na svoje trepavice novu Avon WonderCurl maskaru. A kako znamo da svi vole poklone, rešili smo da usrećimo  nekoga od vas i zato danas najavljujemo  giveaway u kome možete da osvojite čak tri Avon WonderCurl maskare!

Naime, ekskluzivna Lift’n’Lock formula sa polimerima iz Avon laboratorije primenjena je prvi put na najposebnijoj maskari do sada. WonderCurl maskara donosi čak 6 puta više volumena tvojim trepavicama, koje su nakon nanošenja maksimalno uvijene i podignute. A što je najbolje – Avonova nauka u službi lepote pobrinula se da one takve i ostanu tokom čitavog dana, uz maksimalnu udobnost tvojih moćnih, gustih i podignutih trepavica. Kad kažemo podignutih i uvijenih, mislimo na četiri puta više baš tog magičnog efekta nego bilo koja prethodna maskara. I to bez uvijača za trepavice!

Najnovija maskara WonderCurl iz Avon kolekcije menja tvoj pogled na svet, a Superteen vam poklanja čak tri!

WonderCurl maskara jer:

  • Lift’n’Lock formula sa polimerima povećava volumen trepavica, podiže ih i daje savršen celodnevni izgled uvijenih trepavica
  • Ima zakrivljenu četkicu koja uhvati, podiže i uvija svaku dlačicu, maksimalno, od korena do vrha
  • Ne ostavlja mrlje i grudvice, ne razmazuje se
  • Dolazi u dve boje: Blackest Black i Brown Black
  • Daje utisak podignutih, volumeniziranih, uvijenih i podignutih trepavica koji traje
  • Cena 999 RSD

WonderCurl maskara dostupna je za naručivanje u avgustovskoj Avon brošuri, a može se poručiti i putem sajta www.avon.rs. Ukoliko poručite putem sajta stiže direktno na vašu adresu.

A kao što smo napisali u saradnji sa beauty kućom Avom tri čitateljke ćemo obradovati sa po jednom novom maskarom – Avon WonderCurl.  Sve što treba da uradite jeste da nam se javite na mail redakcija@superteen.rs i napišete kako se šminkate tokom vrelih letnjih dana, koje proizvode nikad ne izostvaljate.

Uz odgovor šaljite i svoje podatke – ime, prezime, adresu, grad i kontat telefon na mail redakcija@superteen.rs do 7. avgusta do 20 časova, a dobitnicama ćemo se javiti na mail, zato proverite svoju poštu! I da da biste učestovali u nagradnoj akciji potrebno je imate adresu za dostavu nagrade na teritoriji Srbije.