Najstariji prikaz poljupca dolazi iz Brazila, pećine Pedra Furada i star je neverovatnih 12.000 godina! Pronađeni ostaci prvog ruža na svetu stari su oko 8.000 godina i potiču iz Mesopotamije. Dakle najmanje 8 milenijuma čekali smo da se ova dva fenomena – poljubac i karmin – sprijatelje. Zahvaljujući renomiranim stručnjacima iz Avon laboratorije, od danas su ruž i poljubac najbolji prijatelji. Naime, najnoviji ruž Lip Stylo iz Power Stay kolekcije, otporan je na sve izazove, a prvenstveno na poljupce.

Zar to nisu sjajne vesti?

Najzad u svojoj torbici možeš imati poslednju reč nauke u nezi lepote. Lip Stylo ruž kreiran je sa specifičnim uglastim vrhom za preciznost, dugo izgleda kao da je tek nanešen, a njegova nezaustavljiva izdržljivost neće te izneveriti tokom najmanje 10 sati! Ovaj savršeni ruž nanosi se jednim preciznim potezom a u ponudi je čak 10 nijansi: Coral Queen, Blush Courage, Prima Pink, Main Character Mauve, Faisty Fawn, Tawny Triumph, Amber Goddess, Force of Fire, Crimson Legacy, Model Maroon.

Inovativna formula ruža Lip Stylo pruža lagan osećaj, čineći usne mekim i nežnim a raskošne i bogate mat nijanse traju duugo bez razmazivanja i pucanja, ostavljajući te sa osećajem komfora tokom čitavog dana. Od sada, naglasi svoje usne i daj im neograničenu moć prilikom stresnog radnog dana, uživanja u vikendu, dejta (sa strasnim poljupcem, razume se), pa čak i tokom odlaska na trening!

Da li si spremna za savršen ruž, otporan na sve izazove? Ukoliko jesi, poruči ga još danas na Avon stranici www.avon.rs i uživaj u specijalnoj ponudi povodom lansiranja: ako uzmeš dva ruža Lip Stylo cena za svaki biće 849 RSD dok je cena za samo jedan 1059 RSD.

I ne zaboravi da je Avon kompanija brend za negu lepote žene koja je svesna svoje snage i zna da može ostvariti sve što zamisli. Avon inspiriše njeno samopouzdanje i pruža joj mogućnosti da ostvari svoj puni potencijal. Od prodaje svakog Avon proizvoda, ova kompanija podržava žene širom sveta, dok više miliona nezavisnih prodajnih predstavnica u ponudi ima kultne Avon proizvode koji se prodaju preko njihovih društvenih mreža.