Tini: ,,Ludo je što me Alesso pozvao da zajedno stvorimo Sad song!”

Tini: ,,Ludo je što me Alesso pozvao da zajedno stvorimo Sad song!”

Tini Stoessel je u saradnji sa poznatim švedskim producentom Alessom skoro izbacila pesmu pod nazivom „Sad song” i spot za istoimenu numeru, a ona kaže kako je ludo što je pored tolike zainteresovanosti za njegov rad on izabrao baš nju!

,,Ovo je ludo! Cela pesma je na globalnom nivou! Čim smo objavili pesmu, ona je stigla u top 50 najslušanijih na svetu. Dobijala sam poruke iz različitih delova sveta za koje nisam ni znala da ću ikada dobiti. Alesso je veoma tražen i mnoge devojke, pa čak i momci žele da rade sa njim, ali ja sam počastvovana što je pored toliko ljudi izabrao baš mene!“

Tini i Alesso su završili i na Times Squearu u Njujorku, kao i na Rolling stones i Billboard sajtu, što je ogroman uspeh, pogotovo za Tini.

Opet navodimo da će Martinai ova godina sigurno biti godina za pamćenje, jer je jako dobro počela, a verujemo da će se još bolje završiti!

A nas zanima kako se vama dopada pesma koju su uradili DJ Alesso i Martina Stoessel. I da voleli bismo da čujemo vaše predloge sa kim bi to Tini još mogla da snimi pesme.

Priredila: Arijana @Tinis Land

Foto: Instagram