5 načina da ti svaki dan bude sjajan

Život nekada zna da postane dosadan, nemaš šta zanimljivo da radiš i počneš da razmišljaš o glupostima. U tim trenucima jako je bitno da se osvestiš i shvatiš da treba da razmišljaš pozitivno. Evo nekoliko, tačnije 5 načina da tako i bude.

Nosi tople čarape

Tople čarapice su tako slatke i udobne, tako da će ti ceo dan biti toplo u njima. Obuj čarapice, skuvaj čaj i ušuškaj se u krevet, nema lepšeg osećaja!

Kupi slatku bočicu za vodu

Moraš redovno da piješ vodu, to je jako bitno za tvoje zdravlje i popravlja ti raspoloženje. Zašto onda ne bi kupila neku fensi bočicu za vodu koju bi mogla da nosiš svuda sa sobom? Sem što ćeš tako zaštititi okolinu jer nećeš kupovati plastične flašice, biće ti zabavno da nosiš lepu bočicu i stalno ćeš biti hidrirana.

Pričaj sa nekim ko ti nedostaje

Ako se odavno nisi čula sa bakom ili sa nekim prijateljem koji se odselio, ovo je pravi dan da uradiš tako nešto. Ulepšaćeš dan i sebi i njima, a ako želiš o nečemu da popričaš, sada ćeš imati s kim.

Pronađi barem jednu pozitivnu stvar u toku dana

U prevodu, nemoj misliti da je sve crno. Bez obzira da li si dobila dobru ocenu na testu ili doručkovala nešto što voliš ili se prvi put poljubila, svaki dan sa sobom nosi nešto posebno, zbog čega bi trebalo da se raduješ. Život je mnogo bolji onda kada ga voliš!

Smej se

Čak i u teškim danima, jako je bitno da se stalno smeješ! To će popraviti tvoj izgled i učiniće te srećnijom! I naravno, svi smo mnogo lepši kada smo nasmejani! Glavu gore i samo napred!

Priredila: Nikoleta Jovičić

Photo by Lidya Nada on Unsplash