K-pop grupa Monsta X i DJ i producent Steve Aoki zajedno rade na korejskoj verziji pesme „Play It Cool”. Aoki je komponovao, producirao i radio zajedno sa reperom I.M. iz grupe Monsta X. Pesma će izaći sutra, 18. februara kao deo albuma „Take.2We Are Here” od grupe Monsta X.

– Bila je čast i zadovoljstvo raditi sa Stevom Aokiem na našoj novoj pesmi – rekli sumomci iz grupe Monsta X i dodali: – Steve je tako divan dečko i nama je kao brat.

U poslednjem intervjuu, grupa je rekla fanovima da će pesma biti jako zabavna. Takođe su se zahvalili svojim fanovima za podršku i za to što su učinili ovu saradnju mogućom. „Naše srce pripada vama”, rekli su.

Grupa će izvoditi novu pesmu na nastupima u Seulu, Južna Koreja, a počeće sa svojom Mnet M Countdown 21. februara. Zajedno sa ovom pesmom, otkrili su i listu pesama koje će se naći na njihovom novom albumu, i pesama ima 10.

18. februara grupa se konačno vraća na sceui nakon svoje velike Jingle Ball turneje, na kojoj su putovali po SAD-u i nastupali sa umetnicima kao što su Camila Cabello, 5 Seconds of Summer, G-Eazy, Shawn Mendes, Marshmello i drugi. Jingle Ball turneja je jako značajna za karijeru i uspeh ove grupe jer su oni prva K-pop grupa koja je ikada nastupala na ovoj turneji.

Za 2019. su rekli da će biti njihova najbolja godina do sad. Zajedno sa Stevom Aokijem, mislimo da će ovu godinu obeležiti samo uspesi grupe Monsta X.

Priredila: Nikoleta Jovičić

Foto: Instagram