Uštedeti novac na odeći gotovo je nemoguće, posebno kada svi znamo da na prodajna mesta stalno stižu nove i sve privlačnije kolekcije. Ali, urednici svetski poznatih magazina za žene poput Marie Claire, Ella, Cosmopolitana ipak imaju par saveta za sve kupoholičarke.

Stračnjaci koji sarađuju s magazinima našli su načine kako pri kupovini odeće ostaviti koji dinar u džepu. Pre svega, jako je važno paziti na odeću i pravilno je prati. Zato se drži saveta da osetljivije komade odeće nosiš na hemijskoj čišćenje kako bi trajali što duže.

Iskoristi sve poklon-kupone koje si dobila, baš kao i popuste koji se dele u časopisima, na sajtovima i društevnim mrežama ali samo ako nešto baš moraš da kupiš. Ne postoji gora stvar nego da kupiš nešto što za dva dana ionako ide na sniženje, zato se pre kupovine raspitajte kod prodavaca kada počinju sniženja.

Akciju kupi dva, a treći dobijaš za 1 dinar ili gratis iskoristi zajedno s drugaricama jer ćete tako sve poprilično uštedeti, a i lepše je ići u šoping u društvu. Kupujte pametno, a idealno vreme za kupovinu kupaćih kostima je u septembru, majice kratkih rukava birajte tokom oktobra i novembra, a džempere u aprilu.

Foto: Pixabay