Unkatni i ekskluzivni programi srednje škole Artimedia kombinuju korišćenje modernih tehnologija i prakse koji učenike uvode u svet filma, pozorišta, televizije, radija, muzčke produkcije i drugih medijskih i umetničkih projekata.

Zbog toga je srednja škola Artimedia kreirala programе pomoću kojih ćete naučiti kako da razumete i analizirate umetnost, ali i da upotrebite svoju kreativnost i talente i proizvedete svoje autorsko delo bilo da je u pitanju film, TV format, pozorišna predstava ili muzički. Imate priliku da savladate veštine koje su vam potrebne u svim fazama kreiranja umetničkog dela. Iskoristite je!

Kome je namenjenа Artimedia?

Ako te interesuje filmska, tv produkcija i realizacija umetničkih sadržaja, rad sa glumcima, rediteljima, scenaristima, montažerima i drugim stručnjacima iz sveta pozorišta, filma i medija, onda je dramski smer u Artimediji pravi smer za tebe.

Dramski smer je odličan izbor i ukoliko ne možeš da se odlučiš za samo jednu umetničku delatnost, već želiš da stekneš sveobuhvatno obrazovanje koje će ti omogućiti da postaneš svestran dramski umetnik i budeš nosilac umetničkih projekata. Velika posvećenost iskusnih profesionalaca i nastavnika omogućava učenicima ključna znanja i veštine koje su potrebne za učestvovanje u celokupnom procesu filmske i tv produkcije.
Ukoliko te interesuje muzika, snimanje i obrada zvuka ili pevanje, u srednjoj školi Artimedia možeš da stekneš veštine koje su ti potrebne ali i diplomu saradnik u muzičkoj umetnosti.

Koga zanimaju mediji, digitalni mediji, komunikacija, novinarstvo, portali, društvene mreže, You Tube, mogu upisati smer digitalni mediji ili smer novinarstvo u srednjoj školi Artimedia.

Srednja škola Artimedia je mesto gde svoj talenat možeš da pretvoriš u buduće profesionalno zanimanje za samo 4 godine školovanja. Zakaži besplatno testiranje na 011 30 66 369,