Emotivnim izvođenjem pesme „Shallow” za koju je dobila Oskara za najbolju originalnu pesmu,  Lady Gaga je osvojila javnost. A  glamuroznim retro modnim izdanjem oduševila je ne samo publiku širo sveta, već je pobrala pohvale modnih kritičara.

Lady Gaga je za sinoćnju dodelu pretižnih filmskih nagrada obukla crnu haljinu dizajnera Alexandera McQueena koja ima prenaglašene kukove, a upotpunila ju je crnim svilenim rukavicama i dijamantskom ogrlicom brenda Tiffany & Co.  Ne možemo a da ne prokomenatrišemo i njenu frizuru – kosa podignuta u pundžu, poput zvezde starog Hollywooda.

Možda je tome doprinela istorija ogrlice s ogromnim žutim dijamantom od 128 karata koja je stara 140 godina. Kažemo istorija jer će vam sigurno biti zanimljiv podatak da je ovu ogrlicu poslednji put nosila Audrey Hepburn davne 1961. godine, na slikanju za „Doručak kod Tiffanyja”. Ovaj dijamant pronađen je u rudniku u Južnoafričkoj Republici, a njegova vrednost se trenutno procenjuje na 30 miliona dolara.

Hm, ne možemo a da se ne zapitamo da li će mu činjenica da je Lady Gaga osvojila Oskara noseći ogrlicu podići još malo cenu. Šta vi mislite?

Foto: Instagram