Nakon odličnog festivala u Beogradu, Balkan Tube Fest ljubiteljima jutjub kulture ove godine donosi brojna iznenađenja. Ove godine će se održati peti po redu festival u Beogradu gde će BTF ekipa proslaviti peti rođendan, ali pre rođendana vreme je da najavimo #BTFSarajevo2019!

Balkan Tube Fest u Sarajevu će se održati 13. i 14. aprila  u Domu Mladih u Skenderiji sa početkom od 12h! Karte su već uveliko u prodaji i iznose 10KM za regularnu ulaznicu i 60KM za VIP (jedna karta važi za jednu osobu za jedan dan). Šta sve možete očekivati na BTFSarajevo2019?

Program za Balkan Tube Fest Sarajevo 2019

Program festivala se sastoji od ceremonije otvaranja, zanimljivih izazova, edukativnih panela, freestyle i karaoke takmičenjima, ali i još mnogo toga što su jutjuberi pripremili za posetioce. Na sceni se u sklopu nekih programa održavaju i razni Giveawayevi, a ovog puta vas očekuje i veliki BTF GIVEAWAY gde će pobednik dobiti prevoz, smeštaj i sve što dobija jedan jutjuber učesnik za dolazak na BTF u Beogradu 28. i 29. septembra.

Detaljan program za 13. i 14. april će izaći uskoro i moći ćete da ga pronađete ovde: PROGRAM SARAJEVO 2019

A ovde Učesnici 2019 Sarajevo pogledajte ko od Jutjubera učestvuje u programu festivala.

BTF Shop

Kao i na svakom festivalu, i ove godine će biti postavljen BTF Shop. Na tom mestu moći ćete da kupite proizvode sa BTF natpisima kao uspomenu, ali i majice i robu raznih jutjubera koji će ih izložiti tokom festivala. Cene će biti ispisane na samom festivalu u shopu!

Čekirajte se na  eventu: https://www.facebook.com/events/2223042511050536/  nabavite vaše karte na vreme, tagujte BTF na vašim ulaznicama i dođite da se družimo na #BTFSarajevo2019 ♥