Nekoliko godina unazad modnim trendovima dominarale su skinny farmerke, ali sada imamo sjajnu vest – ta dominacija je konačno GOTOVA!

Proteklih sezona u modu su polako počeli da se vraćaju i drugi modeli, od takozvanih mom farmerki do neodoljivih trapezica, a jedan retro model se izdvojio kao najpopularniji i njegova vladavina nastavlja se i ovog proleća.

Reč je o ravno krojenim farmerkama visokog struka kakve su se nosile tokom devedesetih i kakve već u ormaru imaju baš sve modne influenserke.

 

View this post on Instagram

 

<DENIM FOR DAYS // sharing my new favorite pair of jeans over on Atlantic-Pacific> @levis #levis #ad #denimootd

A post shared by Blair Eadie / Atlantic-Pacific (@blaireadiebee) on

Modni stručnjaci naglašavaju i kako se radi o univerzalnom kroju koji naglašava struk, dok široke i ravne nogavice od tvrdog teksasa pristaju baš svakoj građi jer ne prate liniju tela.

Njihova velika prednost je i što se uklapaju baš u svaki stil i podjednako dobro izgledaju kada se kombinuju sa balenankama ili štiklama, ali i sa patiakama pa zaista nijedna od vas naše dreage devojke nema dobar razlog za zaobiđe ovaj trend. A iskreno teško ćete pobeći trendu jer smo primetili da su ovakvi modeli već preplavile police vaših omiljenih radnji.

Image by Free-Photos on Pixabay