Fantastična ekipa koju čine Benny Blanco, Tainy, Selena Gomez i J Balvin upotpunila je planetarni hit „I Can’t Get Enough” novim spotom! Osim što je za potrebe snimanja sagrađen jedan od najvećih kreveta ikada, ova četvorka je spot uspešno snimila već iz prvog pokušaja. Za direkciju ovog zabavnog pajamas party videa, koji nakon samo 15 sati broji gotovo dva miliona Youtube pregleda, bio je zadužen Jake Schreier.

Blanco i Tainy počeli su da rade na pesmi krajem prošle godine, pre nego što će im se ubrzo pridružiti planetarno popularni Selena Gomez i J Balvin. „Vrlo sam uzbuđen zbog ove pesme, u studiju je sve teklo glatko, bez ikakvog forsiranja. Svi smo od prve sekunde uživali u snimanju, a i slušaoci će uživati u numeri“, rekao je Tainy povodom novog singla, a njegova slušanost na globalnom nivou pokazala je da nije pogrešio u proceni.

„I Can’t Get Enough“ prva je pesma na kojoj je Blanco radio nakon objave debitantskog albuma „Friends Keep Secrets“, koji se smestio na sam vrh Billboard Hot 100 liste. Na albumu se našla i pesma „Eastside“ na kojoj gostuju američki izvođači Halsey i Khalid.

Izdanje „I Can’t Get Enough“ je u Srbiji dostupno na servisima Deezer i Google Play, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama: https://umrs.lnk.to/ICantGetEnough

Foto: Universal Music Serbia