Ukoliko ste ikada gledali Instagram profil Lane Condor, sigurno ste primetili jednu činjenicu- ne to da je ona stvaarno prelepa- nego da je i  devojka obožava da jede!

Ona se uopšte ne stidi toga i stalno na svoj profil postavlja raznu hranu, najčešće suši pošto joj je to omiljena hrana, ali ima jedan prilično inspirativan razlog zašto to radi.

 

View this post on Instagram

 

Sushi Monster ?

A post shared by @ lanacondor on

U poslednjem intervjuu koji je dala za ELLE Canada, ova dvadesetjednogodišnja glumica je otkrila da je u prošlosti imala probleme sa poremećajem u ishrani i sa telesnom disfmorfijom.

Pošto se kao mlada bavila plesom, znala je da njeno telo mora da izgleda na određeni način, pa je zbog toga pretrpelo mnogo više nego što je planirala.

„Znam kako je imati poremećaj u ishrani i telesnu dismorfiju – ali i to kako je imati prijatelja koji ima isti problem”, rekla je.

Takođe je govorila o tome kako su i njeni prijatelji nesigurni povodom svog tela: „Nekada gledam svoje prijatelje i kažem- Je*ote, prelepa si! Ali oni sami sebe nazivaju ružnima i debelima.”

Ceo taj pritisak oko idelanog tela joj takođe smeta: „Ne razumem kada se ženama to dogodilo. Zašto sada moramo da se izvinjavamo ako nemamo idealno telo?”

Ona želi da inspiriše ljude da vole svoje telo, kao i da se hrane zdravo kako bi bili zdravi. Ona je to uspela i veruje da svako to može da uradi.

„Mislim da je vreme da se ljudi opuste. Moraš da jedeš. I takođe moraš da prestaneš da misliš da je određeni oblik tela idealan, jer nije’, rekla je dodajući, ‘ovo je razlog što postavljam apsolutno svaki obrok koji pojedem.”

Priredila: Nikoleta Jovičić

Foto: Instagram