I sami znate da prethodnih nedelja nikakve vesti nisu stizale do naših medija o najavljenoj balkanskoj turneji Karol Seville, niti su karte za koncerte uSrbiji, Hrvatskoj i Sloveniji puštene u prodaju, te je svima bilo jasno da nešto nije u redu. A danas stiževest od organizatora iz Rumunije, koji je potvrdio da Karol definitivno neće doći, ali navodi i da to nije bila njihova odluka.

Kako su se karte već prodavale u Rumuniji, svima koji su ih kupili novac će biti vraćen, što je praksa svuda u svetu, pa i kod nas. Kakos u naši prijatelji sa Famoze napisali ovo vam naglašavamo kako se ne biste plašili da ćete ostati bez novca u slučaju da se nekad desi da koncert zvezda za koje ste kupili ulaznicu ne bude održan.

Kako je Karol potpisala ugovor o učešću u jednom talent šou gde će biti sudija, a koji kreće već 24. Marta, jasno je da je to razlog zbog koga je turneja stopirana. Ali nemojte da klonete duhom, je organizator naglašava da nije odustao od ideje da dovede Karol na Balkan,te ćemo pomno pratiti šta javljaju kako bismo i vas informisali odmah.

Izvor: Famoza.net