Za sve ljubitelje čarolije koja se stvara u studiju Dizni, za sve mališane i one „velike“, koji nikada nisu ni odrasli, ovog vikenda otvara sa cirkuska šatra u kojoj nas dočekuje najomiljenije slonče svih vremena!
Posle više od sedam decenija publika će imati priliku da uživa na velikom platnu u ovoj emotivnoj, vanvremenskoj priči o snovima i prijateljstvu!
Karte za film „DAMBO“ (DUMBO), koji u odabrane bioskope stiže pretpremijerno 30. i 31. marta, možete nabaviti već danas, i tako obradovati celu porodicu!
Ovaj prelepa filmska avantura u naše bioskope stiže u 2D i 3D verziji, titlovano (za sve one koji film žele da pogledaju u originalu) i sinhronizovano (za najmlađe bioskopske posetioce).

Svečana premijera sinhronizovane verzije filma biće održana u subotu, 30. marta u bioskopu Cineplexx 4D Delta City sa početkom u 17:30 časova.
Očekujemo vas u subotu u holu ovog bioskopa već od 16:30 časova, jer nas pre početka ovog sjajnog filma, zabavljaju talentovane akrobate koje samo za vas izvode fenomenalne trikove i cirkuske bravure. Naravno, na premijeri će biti prisutni i glumci koji su učestvovali u sinhronizaciji filma na naš jezik: Nebojša Milovanović, Dragan Mićanović, Milenko Pavlov, Nina Janković, Marko Baćović, Andrea Josić, Danilo Arnautović, Bojan Krivokapić, Nebojša Kundačina, Miloš Vlalukin, Đorđe David i drugi. Jana Maričić je reditelj sinhronizacije
Ne propustite priliku da osetite magiju bioskopa podignutu do visina po kojima Dambo leti i već danas kupite ulaznice za svečanu premijeru ili neku od pretpremijernih projekcija!

Ukoliko ste nestrpljivo čekali ovaj film, među prvima ga možete pogledati u bioskopima: Cineplexx Ušće Shopping Center, Cineplexx 4D Delta City, Cineplexx BIG Beograd, Tuckwood, Roda, Kombank Dvorana, Cine Grand Capitol Park Rakovica, Cineplexx Niš, Cineplexx Kragujevac Plaza, Arena (Novi Sad), Cineplexx Promenada (Novi Sad), CineStar (Novi Sad), CineStar (Pančevo), CineStar (Zrenjanin), Vilin grad (Niš), Centar za kulturu Smederevo, Centar za kulturu Gornji Milanovac, Kulturni centar Jagodina, Centar za kulturu Mladenovac, Cineplexx MNE Delta City (Podgorica), Cadmus Cineplex (Budva) i Cinema 213 (Nikšić).