Sabrina Spellman je uzor za koji nikad nismo znali da na treba!

Barem tako misli zvezda serije „Chilling Adventures of Sabrina” Kiernan Shipka. I potpuno se slažemo s njom! U nedavnom intervjuu, 19-godišnja glumica je iskreno pričalao svemu, od odrastanja u industriji zabave do njenog lika na hit seriji Netflixa.

Kada govorimo o tinejdžerskoj veštici, Sabrini, Kiernan otkriva da lik vidi kao uzor za mlade devojke zbog načina na koji se ponaša u seriji. „CAOS“ – koji premijerno prikazuje svoju drugu sezonu 5. aprila – prati Sabrinu na putu tokom koga njen lik iz smrtnog prelazi u svet veštica i na tom putovanju ona sama donesi sve odluke koje su vezane za nju, što je osobina koju svaka devojka treba imati! U ime svih devojčica i mladin žena možemo samo da kažemo Kiernan, hvala ti što si predstavila tako moćnu ženu!

„Činjenica da postoji lik kao što je Sabrina čini me vrlo srećnom i uzbuđenom zato što neke mlade devojke gledaju i ugledaju se na tu snažnu devojku koja radi ono što je ispravno i odbija da uradi ono što nije… mislim da je prikazivanje složenijih višedimenzionalnih ženskih likova na televiziji izuzetno važno.” – istakla je Kiernan.

Foto: Netflix