Modna agencija Select 30. i 31. marta organizuje treći Kids&Teen Fashion Selection, prvi događaj koji okuplja najpoznatije dečije modne brendove i dizajnere koji kreiraju za decu i tinejdžere.

Na modnim revijama u Belexpocentru predstaviće se DexyCo Kids, Lindex, Model Kids, dizajnerka Beka Zečević sa kolekcijom za mame i ćerke, kao i garderoba za kućne ljubimce dizajnerke Irene Atanasković Hrnjak.

Treći Kids&Teen Fashion Selection tradicionalno će imati i humanitarni karakter. Na humanitarnoj reviji Kids for Kids mali manekeni modne agencije Select poneće  modele uglavnom domaćih proizvođača dečije garderobe (Domino Kids, Panter, Kiwi, Elli Contessa).  Modeli sa revije Kids for Kids biće donirani Prihvatilištu za decu.

Ono što Kids&Teen Fashion Selection čini posebnim je izuzetno bogat i atraktivan program aktivacija i animacija za posetioce. Mališani će imati priliku da se okušaju u kulinarskim veštinama sa Udruženjem Mali kuvari, da se zabave, druže i edukuju o zdravlju sa Dr Feelgoodom, da nauče kako da oslikaju lice. Oni koji, pak, više vole da uče i razvijaju svoje intelektualne veštine, oprobaće se u kutku Brain O Brain škole mentalne aritmetike gde će moći da savladaju veštine mentalne aritmetike uz pomoć indijske računaljke abakusa. Aktivniji mališani moći će da se oprobaju na motoričkom poligonu, a nisu zaboravljeni ni mališani koji vole muziku i ples, a za koje su svoje nastupe spremile plesne grupe Adagio, Beogradski igrački centar i Red Star .

Ulaz na Kids&Teen Fashion Selection 30. i 31. marta je slobodan.

www.fashionselection.rs