Fanovi „Wizards of Waverly Place” ujedinite se! Izgleda da će Disney kanal da ributuje seriju koja je proslavila Selenu Gomez.

Nije nikakva tajna da je „Wizards of Waverly Place” jedna od najpopularnijih Disneyjevih serija ikada. Selena Gomez, Jake T. Austin, David Henrie i mnogi drugi su osvojili srca miliona gledalaca, i deluje kao da će se magija ponoviti. Naime, David je na svom Instagramu objavio kako se radi na novoj verziji serije i da je bio na sastanku sa čelnicima Disney studija.

Društvene mreže su preplavile poruke podrške od strane fanova. Jedan ljubitelj serije je okačio temu iz „Wizards of Waverly Place“ i napisao: „Raven se vratila, braća Jonas isto, Hannah Montana je ponovo na malim ekranima. I svi znamo ko je sledeći na redu…“ Ispostavilo se da je dobar deo glumačke ekipe podelio ovu poruku, između ostalih i David Henrie, Jake T. Austin, Maria Canals Barrera i Jennifer Stone.

Selena Gomez se nije oglasila ovom prilikom, ali na njenom Instagramu se da pronaći post iz 2017. godine u kome pričao o seriji sa Davidom i u kome kaže: „Mislim da smo spremni za ponovno okupljanje.”

Zvaničnih informacija, naravno, još uvek nema. Ali nada nikada ne umire…

Foto: Craig Sjodin/Disney Channel via Getty Images