Donosimo vam divne vesti kada je Beyoncé u pitanju. Naime, Queen B ne radi samo na novoj muzici, nego također radi i na dokumentarcu za Netflix! Tako je, ona ne spava i uvek se vrti okolo, tražeći više načina da nas podseti da je apsolutna kraljica!

3. aprila Us Weekly je potvrdio da je 37-godišnja pevačica i glumica snimila „nekoliko novih pesama za deluxe album na kome će biti i stare pesmama”. To će biti njen prvi solo LP nakom remek-dela „Lemonade” iz 2016. godine. Magazin je takođe otkrio da radi na dokumentarcu za Netflix koji će uključivati pojedinosti o njenom istorijskom nastupu na festivalu Coachlla 2018.

Između zajedničke turneje s mužem JAY-Zom „On The Run II”, njihovog zajedničkog albuma „Everything Is Love” i njezinog nastupa na Coachelli složićete se sa nama da je dominirala u 2018. godini. A kako je već je dobila zapažene počasti na GLAAD Media Awards i NAACP Image Awards, glumi u nadolazećem vrlo očekivanom remakeu filma „The Lion King”, slobodno možemo da kažemo da će i ove godine biti glavna!