Iz studija Dizni i od vizionara, čuvenog reditelja, Tima Bartona, stiže nam potpuno nova, igrana avantura DAMBO, inspirisana voljenim klasikom koji slavi različitost, u kome se neguje porodica i u kome snovi lete.

Vlasnik cirkusa (Deni de Vito/ Milenko Pavlov) angažuje bivšu zvezdu Holta Fariera (Kolin Farel/ Nebojša Milovanović) i njegovu decu da se staraju o novorođenom slončetu, čije ga ogromne uši čine predmetom ismevanja u cirkusu koji se već bori za opstanak. Ali, kada oni otkriju da Dambo može da leti, cirkus se vraća na velika vrata i privlači ubedljivog preduzetnika Vandevira (Majkl Kiton/ Dragan Mićanović) koji skuplja neobične debelokošce za njegov novi, veći od života šou. Dambo će se vinuti do novih visina zajedno sa šarmantnom i spektakularnom umetnicom Kolet Maršant (Eva Grin/ Nina Janković), dok Holt ne sazna da se ispod platna cirkusa kriju mračne tajne.

DAMBO (DUMBO)

U bioskopima od 4. aprila 2019.

2D i 3D, sinhronizovano i titlovano

Režija: Tim Barton / Reditelj sinhronizacije: Jana Maričić

Uloge: Colin Farrell, Michael Keaton, Danny DeVito, Eva Green, Alan Arkin, Finley Hobbins, Nico Parker/ Nebojša Milovanović, Dragan Mićanović, Milenko Pavlov, Nina Janković, Marko Baćović, Andrea Josić, Danilo Arnautović, Bojan Krivokapić, Nebojša Kundačina, Miloš Vlalukin, Đorđe David

Scenario: Ehren Kruger

Žanr: Porodična avantura

Studio: Disney

 

View this post on Instagram

 

?VODIMO VAS U BIOSKOP? Iz studija Dizni i od vizionara, čuvenog reditelja, Tima Bartona, stiže nam potpuno nova, igrana avantura DAMBO, inspirisana voljenim klasikom koji slavi različitost, u kome se neguje porodica i u kome snovi lete. Vlasnik cirkusa angažuje bivšu zvezdu Holta Fariera i njegovu decu da se staraju o novorođenom slončetu, čije ga ogromne uši čine predmetom ismevanja u cirkusu koji se već bori za opstanak. Ali, kada oni otkriju da Dambo može da leti, cirkus se vraća na velika vrata i privlači ubedljivog preduzetnika Vandevira koji skuplja neobične debelokošce za njegov novi, veći od života šou. Dambo će se vinuti do novih visina zajedno sa šarmantnom i spektakularnom umetnicom Kolet Maršant, dok Holt ne sazna da se ispod platna cirkusa kriju mračne tajne. @taramount.film vam poklanja 3×2 karte za subotu 13.4. u bioskopu Cineplex Shopping Center Beograd u 19h, a ako ih želite, javite se u komentaru OVDE. Mi ćemo se dobitnicima javiti još večeras u DM!

A post shared by Super Teen (@superteen.rs) on

Taramount vam poklanja 3×2 karte za subotu 13.4. u bioskopu Cineplex Shopping Center Beograd u 19h, a ako ih želite, javite se u komentaru na Instagram objavi iznad. Mi ćemo se dobitnicima javiti još večeras u DM!