Od kako se proslavio u seriji „To All the Boys I’ve Loved Before”, Noah Centineo slama srca devojaka šakom i kapom. I sve one se pitaju da jedno –  da li je Noah Centineo trenutno singl.

Posle „To All the Boys I’ve Loved Before” ostao je veran Netflixu i glumio je, a šta drugo do šarmantnog srcolomca, u „Sierra Burgess Is a Loser”, a potom i u romantičnoj komediji „The Perfect Date”. I sada se vraća kao Peter Kavinsky u drugoj sezoni „To All the Boys I’ve Loved Before”.

Ovaj mladi glumac je početkom godine viđen u društvu nešto starije koleginice Lily Collins. Počele su da kruže glasine kako su se tu razvila neka osećanja posle saradnja na spotu „Save Me Tonight” izvođača DJ ARTY. Naime, Centineo je režirao i pojavio se u spotu zajedno sa Collinsovom. Malo su flertovali na Instagramu, ali nikada zapravo nisu konkretizovali svoj odnos. Barem ne javno.

Ovo nije prvi put da Noah biva „smuvan” sa nekom od saradnica. Prošle godine su mnogi mislili da je u vezi sa Camilom Cabello, posle njihove saradnje na spotu za numeru „Havana”. Međutim, Centineo je rekao da je ljubav „striktno platonska”.

Iako je Noah Centineo trenutno singl, nije kao da nikada pre nije bio u vezi. Pre no što se proslavio je izlazio sa zvezdom „Lab Rats”, Kelli Berglund. Nešto potom se obreo u zagrljaju glumice Angeline Appel, i ova ljubav je trajala do samog kraja 2018. godine.

Centineove kolege kažu da on tačno zna šta želi i da nije u fazonu da dejtuje svaku devojku koju ugleda. Rečima njegovog kolege Cierre Ramireza: „…ona baš mora da bude… pa, u stanju da ide na duge pešačke ture sa njim i da strpljivo gleda zalazak sunca. Mislim, nije kao da je to nešto neizvodljivo ali mora da bude prizemna i da bude iskusna i praktična kada je život u pitanju.”

Kada su ga upitali da li bi dejtovao neku svoju obožavateljku, Noah je odgovorio: „Nisam siguran. Mislim, ne bih sad da nogom zatvorim vrata svakoj potencijalnoj vezi, ali mislim da su više fascinirane mojom slavom nego osobom koja sam ja zapravo.”

Avaj, fanovi, avaj.