Popularna pop pevačica Sara Jovanović, koja je nedavno izbacila singl pod nazivom „Bez sna” i time oduševila svoje fanove, pored sjajnog glasa, u javnosti je prepoznatljiva i po tome što voli da spaja nespojivo i da se igra kada su u pitanju različiti modni stilovi. Da uživa u tome, dokazuje i njen Instagram profil, koji prati više od 200.000 ljudi, a koji je pravi mali izlog aktuelnih modnih trendova. Kako kaže, na njen stil veliki uticaj imala je pre svega mama Jasna, zatim Rim u kome je dugo živela, ali i London prema kome je uvek gajila posebnu ljubav kada je reč o muzici i modi.

Bilo da je u studiju, na događaju ili na kafi sa prijateljima, Sara uvek privlači pažnju. Tako je bilo i na otvaranju prve adidas Originals radnje u Srbiji, gde se pojavila u suknji i patikama jarke pink boje, crnoj uskoj majici na jedno rame, a sve to upotpunila je elegantnom ogrlicom. Vidno raspoložena, otkrila nam je koji ih je to pet must have komadi za proleće i leto koje nam uskoro stiže.

Sara Jo otkriva: 5 must have komada za predstojeću sezonu

Sara Jo otkriva: 5 must have komada za predstojeću sezonu

„Sako, hoodie, biciklističke i donji deo trenerke na otkopčavanje sa strane garantuju da ćete biti primećene gde god da se pojavite. Kada je u pitanju obuća, ja trenutno ne izlazim iz Nite Joggera, modela koji je definitivno obavezan ove sezone. Ja ih čak i na probi nosim, koliko su strava. To je jedna kul svetleća patika, modernog dizajna. Savršena je za noći, koja me uvek posebno inspiriše i za sve nas kreativce koji se uvek trudimo da se izdvojimo svojim radom.“

Kako kaže, voli da eksperimentiše i da se igra kada je reč o garderobi.

„Nemam barijere kada je moda u pitanju, nekad možda i odem predaleko, ali to sam ja, jednostavno volim smele kombinacije. Mislim da je lepota mode upravo u tome što nam pruža bezbroj mogućnosti da se kreativno izrazimo“, rekla je mlada pevačica.

Kao veoma bitnu stavku, kako u životu i poslu, tako i u modi, ističe originalnost.

„Život bez kompromisa šta god da radiš, neustrašivost, odlučnost u onome čime se baviš i istrajnost za mene su sve sinonimi originalnosti. Uvek se trudite da budete drugačiji od mase, iskačite iz okvira, ali naravno radite to pametno“, istakla je Sara.

Belgrade is original bila je i tema otvaranja Originals radnje u prestonici, pa nam je otkrila po čemu je Beograd kao grad za nju originalan.

„Pre svega, po energiji i mentalitetu ljudi. Ko god da je od mojih prijatelja došao iz inostranstva, nije ostao ravnodušan. Prosto, prvi utisak su ljudi, njihov mentalitet i način funkcionisanja, a zatim ta energija koja struji u vazduhu, maltene u svakom ćošku grada!“

Za kraj, pevačica nam je otkrila da Sara na sceni i Sara privatno imaju poprilično sličan stil.

„Scenski nastupi iziskuju nešto upečatljivije i povremeno pomerenije kombinacije. To možda ne bih obukla za šetnju, ali suštinski, ja sam privatno ono što sam na sceni. Za mene ne postoji fashion no-no. Ono što možda nije prikladno za neki svakodnevni stil, može biti fenomenalno za editorijal ili neko snimanje. Treba eksperimentisati, samo je važno da umemo da procenimo priliku i da se u skladu sa tim i obučemo, a opet da ostanemo do kraja svoji.“