Na samom vrhu liste najpoželjnijih make-up proizvoda, već decenijama unazad, jesu ruževi za usne. Oni su ultimativno žensko oružje kojim svojem look-u pružamo „final touch.“ Zbog toga ne čudi činjenica da nam, kada želimo da ostavimo utisak, često nedostaje još malo više vremena kako bismo odabrali idealnu nijansu. Ako vam kažemo da ćete na osnovu svog tena brzo pronaći svoju savršenu, jer vam je Avon pripremio pravi rulet boja od preko 30 nijansi mat ruževa, verujemo da ćete početi drugačije da razmišljate.

Avon predstavlja preko 30 nijansi mat ruževa

Avon predstavlja preko 30 nijansi mat ruževa

True Colour Perfectly Matte ruž, koji se u svetu proda na svakih 8 sekundi*, sada možete da razvrstate u zavisnosti da li imate hladan, neutralan ili topao ton kože. A ukoliko ste mislile da vam crvene nijanse možda ne pristaju, uverićemo vas u suprotno. Nijanse crvenih, koje vas čekaju u novom pakovanju kreirane su upravo u skladu sa različitim tenovima kože lica, pa ćete lako moći da napravite pravi izbor i svojim usnama obezbediti mat boju koja će vas oduševiti.

Ovi ruževi kriju svilenkastu formulu zahvaljujući kojoj se lako nanose, a uz to ne isušuju usne, pružaju potrebnu hidrataciju i dugotrajnu pokrivenost.

 True Colour Perfectly Matte ruževi dostupni su po ceni od 299 dinara u Avon brošuri, kao i na sajtu www.avon.rs

*Zasnovano samo na prodaji True Colour & Matte ruževa na globalnom nivou (Avon brošura i online prodaja) u periodu od 2016. do 2018. godine.